Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τα 4 πιο παχυντικά τρόφιμα εξ ‘Αμερικής.

Τα 4 πιο παχυντικά τρόφιμα, τα οποία έχουν ρίζες στην Αμερική, έρχονται στο πιάτο μας δίχως τύψεις και ενοχές. Δυστυχώς, η προτίμηση τέτοιων πιάτων θα αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα τόσο στο σώμα μας..όσο κ στην υγεία μας. Για 1 μήνα, αν τρεφόμαστε με συν λίγο παραπάνω απο 500θερμίδες απο τις ενεργειακές μας ανάγκες, θα μεταμορφωθούμε σαν το ρετουσαρισμένο άνωθεν άγαλμα του Μικελάντζελο του Δαυίδ.

πρότυπο.





Μπέικον-τυλιγμένο ρολό κιμά

Συστατικά: Meatloaf γίνεται με μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδι, πιπεριά, σέλινο, αυγά, φρυγανιά, και καρυκεύματα, στη συνέχεια, τυλιγμένα με μπέικον.

Περιεκτικότητα σε λίπος: Ένα 3-ουγκιά που εξυπηρετούν το 80% άπαχο meatloaf έχει περίπου 14 γραμμάρια λίπους.Κάθε κομμάτι μπέικον, θα σας κοστίσει επιπλέον 3 γραμμάρια λίπους.

Τετράκλινο Bypass Burger

Εκτιμάται από ορισμένους ότι είναι αξίας 8.000 θερμίδες.

Συστατικά: Τέσσερα Μπουρεκάκια βόειο κρέας, οκτώ φέτες τυρί, ντομάτα, κρεμμύδι, σάλτσα, σε ένα κουλούρι.

Περιεκτικότητα σε λίπος:Τέσσερα Μπουρεκάκια αποδίδουν περίπου 60 γραμμάρια λίπους, το οποίο είναι ακριβώς για το ανώτατο όριο των 65 γραμμαρίων. Να σημειωθεί ότι, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ συνιστά για τη μέση γυναίκα να τρώει 2.000 θερμίδες την ημέρα.

Double Double.

Πρέπει επίσης να είναι γνωστό για το περιεχόμενό του σε λιπαρές ουσίες, σχεδόν διπλάσιο από το λίπος στο McDonald 's Διπλό Α Cheeseburger.

Συστατικά: Δύο Μπουρεκάκια βοδινό, μαρούλι, ντομάτα, δυο φέτες τυρί.

Περιεκτικότητα σε λίπος: 41 γραμμάρια, της McDonald το Διπλό Α Cheeseburger περιέχει συγκριτικά 23 γραμμάρια λίπους.

Βαθύ πιάτο πίτσα.

Περιεκτικότητα σε λίπος: Μια μερίδα του τυριού & Ντομάτα βαθύ πιάτο έχει 40 γραμμάρια λίπους, 5 περισσότερους από το όριο σας συνιστώμενη ημερήσια. Προσθέστε καλύμματα, όπως το λουκάνικο ή πεπερόνι, όπου θα αυξηθεί στα 55 γραμμάρια λίπους ανά μερίδα!

Με τιμή.

Κριαράς Νικόλαος.

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος.